O nas

O lekarni


Lekarna Cvetka je zasebna lekarna, ki jo vodi Cvetka Zelenc, mag. farm., koncesionar. Lekarna deluje od 1.10.1996. Osnovna naloga lekarne je opravljanje javne službe, to je preskrba prebivalstva, zdravstvenih organizacij in drugih z zdravili ter ostalimi sredstvi za varovanje zdravja.


V lekarni se trudimo, da bi našim obiskovalcem nudili čim bolj kakovostne lekarniške storitve. Zato nudimo strokovno svetovanje o pravilni in varni rabi zdravil ter informacije in nasvete, kaj lahko za svoje zdravje naredite sami. Redno skrbimo za strokovno izobraževanje in dopolnjevanje znanja, saj lahko le tako izpolnimo vaša pričakovanja.

Zaposleni


Cvetka Zelenc

Magistra farmacije, koncesionar

Cvetka Zelenc, mag. farm., vodja lekarne, je diplomirala na Fakulteti za farmacijo leta 1982. Leta 1983 je na Ministrstvu za zdravje opravila strokovni izpit za poklic magistra farmacije. Do leta 1996 je bila zaposlena v JZ Celjske lekarne. Od leta 1996 uspešno vodi zasebno lekarno v Preboldu.

Tina Zelenc

Magistra farmacije

Tina Zelenc, mag. farm., je diplomirala na Fakulteti za farmacijo leta 2007. Leta 2008 je na Ministrstvu za zdravje opravila strokovni izpit za poklic magistra farmacije. Zaključila je 4 letnike programa Splošna medicina na Medicinski fakulteti v Mariboru. Leta 2014 se je vpisala na specialistični študij Klinična farmacija. Del ekipe Lekarne Cvetka je že od leta 2008.

Neža Zelenc

Farmacevtski tehnik, poslovni sekretar in računovodja

Neža Zelenc je diplomirala na Fakulteti za ekonomijo leta 2008. Leta 2014 je pridobila naziv farmacevtski tehnik. V Lekarni Cvetka je zaposlena od leta 2011, kjer opravlja delo farmacevtskega tehnika, poslovnega sekretarja in računovodje.


Galerija


javascript